ŽIJEME ČNOSTI V SPOLOČNOSTI

22.06.2015 17:30

 

Už po druhýkrát sme mali možnosť navštíviť priestory televízie LUX pri príležitosti prezentovania projektu Rozhýbme svet dobrom v relácii Doma je doma v cykle Deti v spoloČNOSTI. Vysielanie v septembri, kedy boli eRkári zo Senca po prvýkrát v tejto relácii, bolo zamerané na čnosť vytrvalosť a prezentovali ju deti zo skupinky Kresťankovia spolu s Lenkou a Jenny. Posledné vydanie tejto relácie prezentovali deti zo skupiniek Máriine rybičky a Fuňkovia spolu s animátorkami Nikol, Lenkou a Jenny.

 

Táto epizóda bola zameraná na zrekapitulovanie všetkých čností, ktorým sme sa počas uplynulých dvoch rokov venovali. Vzácnym hosťom tejto relácie bola Katarína Jantáková, šéfredaktorka časopisu Rebrík, ktorý bol dôležitou súčasťou stretnutí zameraných na rozvíjanie čností.

 

"Mám radosť z toho, že sme vytrvali až do konca. Verím, že budeme spolu kráčať aj naďalej. Úžasnú symboliku hrala skutočnosť, že sme v septembri - teda na začiatku tohto školského roka - prezentovali čnosť vytrvalosť a teraz sme mohli ukázať, že sme naozaj vytrvali. Verím, že projekt Rozhýbme svet dobrom priniesol obohatenie nielen deťom navštevujúcim stretnutia, ale i animátorom, ktorí sa mnohokrát majú od detí čo učiť. Som rada, že sme mali možnosť po druhýkrát prezentovať projekt Rozhýbme svet dobrom, v ktorom "majú prsty" mnohí šikovní eRkári."
Jenny, ZOF Senec

 

Záznam z relácie si môžete pozrieť v archíve televízie LUX.